Objectdetails

Langeweg 153

3245 K Sommelsdijk

Vraagprijs

€ 1.400.000 k.k.

 -
 -
 -
 -
 -
 -

Kenmerken

Algemeen

Soort object:
woonhuis
Soort woning:
woonboerderij
Type woning:
vrijstaande woning
Bouwjaar:
2008
Woonoppervlakte m²:
410 m²
Overige inpandige ruimte m²:
Gebouwgebonden buitenruimte m²:
0 m²
Inhoud m²:
1500 m²
Perceeloppervlakte m²:
35770 m²
Aantal kamers:
10 kamers
Aantal slaapkamers:
8 slaapkamers
Isolatie:
volledig geïsoleerd
Verwarming:
c.v.-ketel
Bouwjaar cv-ketel:
2008

Buitenruimte

Tuin:
tuin rondom
Lengte:
m
Breedte:
m
Oppervlakte m²:
Externe buitenruimte m²:
Dak woning
Dakpannen
Garage:
vrijstaand steen
Berging:
aangebouwd steen

Etages

Soort etage:
Begane grond
Aantal kamers:
5 kamers
Aantal slaapkamers:
3 slaapkamers
Soort etage:
1e verdieping
Aantal kamers:
4 kamers
Aantal slaapkamers:
4 slaapkamers
Soort etage:
2e verdieping
Aantal kamers:
2 kamers
Aantal slaapkamers:
1 slaapkamer

Financieel

Vraagprijs k.k.:
€ 1.400.000
Aanvaarding:
In overleg

Afbeeldingen

 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -

Omschrijving

Luxe en vrijheid, karakteristieke woorden voor deze boerderij aan de Langeweg 153 te Sommelsdijk. Bij het geheel wordt een deel van het kavel aangeboden ter grootte van ca. 2/3de van het totaal. Optioneel is er de mogelijkheid om tegen meerprijs het totale kavel aan te kopen. Het totale kavel heeft een oppervlak van 35.770 m2 eigen grond en is gelegen in een unieke omgeving omringt door water en landerijen. De uitzonderlijke locatie en de verschillende opstallen bieden u tal van gebruiksmogelijkheden. Particulier gebruik met mogelijkheden tot verhuur, (evt. kan een deel van de loodsen bij 10 jaar lange trouwe huurder blijven, en is een vast huur inkomen een feit) bedrijfswoning in combinatie met 1.850 m2 geïsoleerde bedrijfsruimte, het houden van bijvoorbeeld paarden of een combinaties van dit alles. Deze locatie biedt unieke kansen, met zelfs extra kantoorruimte met toilet, keuken.

Privacy, luxe afwerking, Bed & Breakfast, eigen verwarmd zwembad, rust en heel véél ruimte zijn de omschrijvingen die bij dit geheel passen. Trekken deze punten uw aandacht? Lees dan verder, maak een afspraak voor uw bezichtiging of informeer bij ons kantoor naar de mogelijkheden.

Voor de uitgebreide foto presentatie verwijzen wij u naar Funda.nl

Woning:
In de centrale entree via de zijgevel van de woning kunt u de keuze maken om separaat de B&B, de eerste verdieping van de woning via de trapopgang met vide óf de begane grond van het woonhuis te betreden.
Vanuit de entree bereikt u via de hal de woonkeuken die veel luxe biedt en voorzien is van een U-vormige keukenopstelling met inbouwapparatuur waaronder een 5-pits Falcon-fornuis met diverse maatvoeringen van ovens. Door de praktische ligging binnen de woning is dit een fijne plek om te vertoeven. Vanuit hier heeft u uitzicht op de oprijlaan en toegang tot de veranda/tuin en de woonkamer. Op de veranda kunt u genieten van een weids uitzicht over het polderlandschap, vogels, flora en de zwembadsfeer met terrassen, incl. verlichting in en rond zwembad.
De woonkamer met haardpartij, hoge ornamentenplafonds en vaste bibliotheekkasten is een plaats waar heerlijk genoten wordt. Via en-suite-deuren kunt u de keuken bereiken. Tijdens de bouw van de woning in 2008 zijn vele originele oude elementen terug geplaatst. Deze details geven aan het geheel veel sfeer en gezelligheid!
Op de begane grond is tevens de master bedroom met walk-in closet en aangrenzende ruime badkamer die voorzien is van ligbad, hangtoilet, inloop douche en wastafel met meubel. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot het terras met verwarmd zwembad.

Eerste verdieping:
Op deze verdieping is een royale overloop met vide die overzicht geeft over de entree. Vanaf de overloop heeft u toegang tot vier slaapkamers met veel ruimte en mogelijkheden. De kamers beschikken over hoge plafonds en grote ramen waardoor er veel lichtinval is. Op deze verdieping is ook de tweede badkamer van deze woning te vinden. Deze is voorzien van een doucheruimte, hangtoilet en wastafel met meubel.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping is een separaat appartement gelegen. Met een slaapkamer, de L-vormige woonkamer en de open keuken voorzien van inbouwapparatuur geeft het "appartement" goede ruimte om bv zelfstandig te wonen.

Bed & Breakfast:
Vanuit de entree is via een tussendeur de B&B met twee slaapkamers bereikbaar. In de gezamenlijke woonkamer voor gasten is een houtkachel aanwezig. In deze ruimte is ook de keukenopstelling geplaatst. De beide slaapkamers hebben een eigen badkamer met de benodigde faciliteiten. Kortom uitermate geschikt voor het gebruik als B&B, externe of extra bewoning.

Bedrijfsruimte:
De bedrijfsruimte geeft aan het geheel een extra inkomstenbron. Middels de verhuur of eigen gebruik haalt u hieruit rendement. Achter de woning is een bedrijfsloods met overheaddeur gelegen met een totale oppervlakte van ca. 1.250 m2. Het geheel is opgetrokken uit geïsoleerde en drukvaste gasbeton elementen, vloer en dak zijn optimaal geïsoleerd en in goede technische staat.
Aan de achterzijde inpandig zijn 4 extra grote paardenstallen gebouwd met hooizolder. De dikke gasbeton muurisolatie en dubbelglas zorgen voor een vorstvrij verblijf voor de dieren in de winter. Een tweede bedrijfsruimte heeft een grootte van ca. 300 m2. Deze is ook uit geïsoleerde gasbeton elementen opgebouwd. De derde stenen ruimte heeft een oppervlakte van ca. 280 m2 en bestaat uit kantoorruimte, magazijn met stelling, toilet en algemene opslag ruimte.

Bijzonderheden:
Mogelijkheid tot aanschaf van een 2/3de deel van het totale kavel. Het gehele kavel is omgeven door water, kwalitatief hekwerk met duurzame palen, elektra en water aansluitingen op diverse plaatsen in de weide.
Nieuw gebouwde stal (bouwjaar 2009) in dezelfde steen en dakpannen als woning, en voorzien van water en elektra.
Via de oprijlaan die afgesloten is middels een elektrisch bedienbare poort (bouwjaar 2015) betreedt u het object vanaf de provinciale weg, ligging perceel is centraal op Goeree-Overflakkee en binnen korte tijd bereikbaar vanuit Rotterdam, Roosendaal, Hellevoetsluis etc.

Disclaimer:
Van Ravens Makelaardij heeft de brochure met zorg samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Aan de inhoud van deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Uw makelaar

Van Ravens Makelaardij
Van Ravens Makelaardij