Actueel

Je woning verkopen tijdens de feestdagen?

  Je woning verkopen tijdens de feestdagen?

  De drukste maand van het jaar: december. Toch is het geen probleem om ook in deze maand je woning in de verkoop te zetten. Veel Nederlanders nemen in deze maand vrij en speuren websites als Funda af op zoek naar hun droomwoning. Met deze tips zit jij goed tijdens de feestdagen.

  Tip 1: voorbereiding

  Dompel jij je woning in december graag om in de kerstsferen? Zorg ervoor dat de foto’s zijn gemaakt voordat je hiermee begint. Als jouw woning over een paar maanden te koop staat is een kerstboom ietwat misplaatst. 

  Tip 2: kerstboom

  Onwijs gezellig een kerstboom. Maar houd er rekening mee dat tijdens een bezichtiging een woning kleiner kan ogen door de grootte van de boom. Overweeg of je tijdens de verkoop van je woning een kerstboom aanschaft.

  Tip 3: verlichting

  Kerstverlichting kan sfeer brengen in je woning. Zorg er wel voor dat de lampjes niet constant knipperen als er potentiële kopers aanwezig zijn. Dit kan als storend worden ervaren net als de dansende kerstman onder de boom.

  Tip 4: tuin

  De voor- en achtertuin zien er in de winter minder fraai uit. Veeg de bladeren in uw tuin weg en neem het gedeelte rondom uw woning gelijk mee. Heeft het gesneeuwd? Maak het looppad sneeuwvrij zodat er geen ongelukken kunnen gebeuren tijdens de bezichtiging. 

  Tip 5: woning-advertentie

  Bekijk onze vorige blog over het opstellen van de juiste woning-advertentie. Het begint natuurlijk bij het wekken van interesse van de potentiële kopers. Door het opstellen van een sterke advertentie tekst en scherpe foto's overtuig je ze!

  Nog meer tips & informatie over het verkopen van jouw woning? Bekijk het kopje ‘Woning verkopen’ op de pagina FAQ op onze website. Zoek hier jouw deelnemende makelaar en meld direct je woning aan.